Bútorvasalatok

Kiegészítők

Bútorvasalatok


Teljes körű bútorvasalat választék a bútorok gyártásához a legjobb minőségben.

A vasalatok manapság szinte határtalan lehetőséget nyújtanak arra, hogyan lehet a bútort használati szempontból a legjobban legyártani. Már nem elég, ha a bútor csupán szép, hosszú ideig hibátlanul működőképesnek kell lennie. Ezt a működőképességet és felhasználói komfortot, épp a korszerű bútorvasalatok biztosítják.

Konyhai vasalatok

Felnyíló rendszerek AVENTOS HF:  Szabad mozgás, szabad kialakítás

Az AVENTOS HF nemzetközileg kitűntetett, korszerű vasalatrendszer, mely szinte korlátlan számú tervezési megoldást tesz lehetővé. Segítségével könnyed, légiesen mozgó és felnyíló szekrény-előlapok készíthetők, melyek meseszerűvé teszik a konyhabútorok kezelését, komfortérzetét.

Nézze meg videónkat!

 

Felnyílórendszerek AVENTOS HK: Művészet a felnyíló bútorajtók világában

Az AVENTOS HK művészi szintre emeli a felnyíló bútorajtók használatát. A vasalatok kevés helyszükségletét és precíz, könnyű mozgását a nemzetközi design-zsűri sem hagyta szó nélkül – a szakma krémje az egyik legkomfortosabb vasalatnak tartja. Kiváló megoldás például hűtőszekrények fölötti bútorbeépítés esetén.

 Nézze meg videónkat!

 

Felnyílórendszerek AVENTOS HK-XS: Ideális megoldás alacsonyabb vagy magasabb szekrénynél egyaránt

Az AVENTOS HK-XS tökéletes megoldást biztosít kisebb belső mélységű bútortestek esetében hiszen keskeny beépítési módjának köszönhetően nagyobb játéktérrel rendelkezik. Nagyszerű megoldás például a fürdőszobában, a mosdó felett vagy a konyhában a páraelszívó felett. A szimmetrikus erőhordozó alkalmazható egy oldalon és két oldalon is – ez utóbbi nagyobb, nehezebb előlapok könnyű megmozgatását is lehetővé teszi.

 

Nézze meg videónkat!

 

Fiókrendszerek TANDEM     Könnyed. Praktikus. Mindenütt.

A TANDEM egy világszínvonalú, rejtett vezetősín rendszer, mely még a színig pakolt, nehéz fiókok mozgatását is meglepően könnyűvé és gyorssá teszi. A TANDEM rendszer minden típusú bútordarab esetében kiválóan alkalmazható. A beragadó, vagy helyükről kiugró fiókok korszakának vége. A TANDEM komfortos, megbízható megoldás otthonában. 

 

 

Fiókrendszerek TANDEMBOX

A TANDEMBOX világszerte jól bevált kihúzórendszer, mely három különböző programvonalának (TANDEMBOX Invito, TANDEMBOX Antaro és TANDEMBOX Plus) köszönhetően szerteágazó felhasználási megoldásokat tesz lehetővé – a hagyományos használati módoktól az egészen speciális megoldásokig.

 

Golyós Fiókrendszerek

Egyedülálló színvonalú, golyós fiókrendszereink lágyan és halkan kihúzhatók, nem szorulnak, nem akadnak és több, mint 45 kg-os teherbírással rendelkeznek. Mindez elérhető választékunkban, rendkívül baráti áron.

 

Konyhai sarok megoldás : LEMANS

A konyhabútor sarokrésze számos konyhában a legnehezebben hozzáférhető pont. A legkülönfélébb, nehezen használható, hatékonytalan megoldás helyett a LEMANS konyhai sarok megoldások a praktikus, kényelmes és innovatív választ adnak erre a gyakori problémára.  

Nézze meg videónkat!

 

Sarok megoldás : Magic Corner

A MAGIC CORNER konyhai sarok megoldás a konyhabútor-technológiák tudományos és művészi szintre emelését jelenti. Lehetővé teszi, hogy a sokszor kényelmetlen, holt térré váló konyhabútor-sarkok teljesen, praktikusan kihasznált, pillekönnyen és ergonomikusan nyitható-zárható elemek legyenek a konyhában. A 14 kg-os külső és 18 kg-os belső teherbírásával hosszú élettartamú, minőségi megoldást nyújt.

Nézze meg videónkat!

 

Sarok megoldás : klasszikus kihúzható forgókosár 

 

Konyhai sarok megoldás kedvező áron. Hasonló kosarakból létezik nem kihúzható, 180 fokos és  ¾ konyhai alsószekrényű vasalat is.

 

Kihúzható kamravasalatok nagy választékban

 

Tekintse meg PDF katalógusunkat.

 

 

Vasalatkatalógusok

 

Bútorpántok 2020
Fióksínek 2020
Zárak 2020
Fogantyúk és fogasok 2020
Ajtóvasalatok
Konyha és gardrób drót program
Összekötő vasalat 2020
Lábak és kerekek 2020
Világítótestek 2020
Iroda 2020
Bútorredőnyök 2020
Alumínium program 2020
Kiegészítő termékek
Ajtókilincsek és rejtett pántok
Evőeszköztartó_1
Evőeszköztartó_2