Egyedi bútorgyártás menete


Egyedi bútorgyártás menete

Első lépés, az egyedi bútorgyártás menete.

Az otthonát Ön álmodja meg. Mi pedig elkészítjük.

Tapasztalt és felkészült munkatársaink segítenek Önnek az anyagválasztásban, sőt a 3D látványtervezési technológiának köszönhetően akár a bútorok, berendezések tervezési folyamataiban is részt vehet. 

 

A kívánt bútorok megtervezésére kétféle mód létezik.

Az egyik megoldás Előre egyeztetett időpontban befárad bemutatótermünkbe. Ezt követően kiválaszthatja, milyen színű és minőségű bútorlapot, vasalatokat, üveget, és egyéb kiegészítőket használjanak asztalosaink bútora elkészítésénél. A továbbiakban pontosítjuk a részleteket és adunk Önnek végleges, korrekt árajánlatot.

A második megoldás, Önnek úgy kényelmesebb, munkatársunk előre egyeztetett időpontban felkeresi otthonában, viszont a bútorlap minták és kiegészítők megtekintésére helyszíni felmérés esetén nincs lehetőség. Mivel az árat nagyban befolyásolják a vasalatok és az anyagok, így az ár megadása is sokkal pontatlanabbá válik.

Válassza ki az Önnek megfelelő módot a fentiek közül és kérjen időpnotot még ma! Péter Lajos - Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése 06-30-517-81-08

  

 - Bemutatótermünk - 

 

Mindkét megoldásra vonatkozóan: 


Mi történik a megrendelés után?

Az árajánlat elfogadását követően munkatársunk kimegy Önhöz egy helyszíni felmérésre. Ezt követően egy milliméter pontosságú műszaki rajz készül a kívánt bútorról ami garantálja, hogy Ön pontosan azt kapja amit megrendelt. A készülő bútort egy valósághű 3D látványtervvel tesszük még elképzelhetőbbé. A bútortervekkel együtt természetesen gépészeti rajzokat is készítünk az elektromos, víz, gáz és egyéb kiállások figyelembevételével.

 

 

  

 

 

Minden esetben adunk a bútortervekkel együtt gépészeti rajzokat. Ami tartalmazza az elektromos, víz, csatorna,  burkolási… kiállásokat. 

 

 

Nem találja álmai nappali bútorát? Mi segítünk megvalósítani!

Nem találja álmai nappali bútorát? Mi segítünk megvalósítani! Manapság hatalmas kínálat áll rendelkezésre a nappali bútorokból, ennek ellenére a vásárlók jelentős többsége nem találja azt, ami valóban megfelel az elvárásoknak. Ha Ön már belefáradt az ideális bútor megtalálásába, és az egyszerűbb utat választaná, keressen bennünket az egyedi nappali bútor legyártásához!

Szolgáltatásunkkal egyszer és mindenkorra elfelejtheti a hosszas keresgélést, ugyanis az egyedi nappalibútor-gyártásnak köszönhetően álmai berendezése elérhetővé válik, és ehhez egyetlen boltot sem kell felkeresnie, hanem csak bennünket az ötleteivel és elképzeléseivel, majd mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne csak fejben, hanem a valóságban is megelevenedjen a megálmodott bútor.

Gyárttassa le egyedi nappali bútorát szakembereinkkel, és élvezze a különleges, páratlan berendezés látványát és funkcióit nap, mint nap otthonában! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

A tervezés után a gyártás, végül a helyszíni szerelés történik.

Miután kitakarítottunk, már csak gyönyörködnünk kell látványos bútorainkban.