3D Látványtervezés


3D Látványtervezés

 3D látványtervezési technológia

A 3D látványtervezési technológiának köszönhetően olyan, valósághű képet alkotunk a megrendelt bútorról, mintha már kész is lenne.

 Keressen fel minket és mi elkészítjük egyedi bútora látványtervét!

A 3D látványtervezés tudomány és egyben játék a képzelőerővel. Számítógépeinkkel akár az Ön otthonába is kitelepülünk és egy szakszerű felmérést követően személyre szabott, élethű látványtervet készítünk álmai konyhájáról, nappalijáról vagy éppen hálószobájáról. 

 

Hogy hogyan álljanak össze egységes egésszé, milyenek legyenek a bútorok és a kiegészítők, mennyire elütő anyagokat válasszunk, milyenek legyenek a színek s azok a tárgyak, amelyek majd egyedivé teszik otthonunkat – rajtunk múlik. 

Ön is szeretné a legtöbbet kihozni otthonából? Keressen fel minket bizalommal és engedje, hogy képzett asztalos és belsőépítész szakembereink felszínre hozzák a lakás rejtett értékeit! Szolgáltatásunk magába foglalja a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést is. Ha velünk szerződik, garantáljuk, hogy egy egészen új otthonba térhet haza.

Egy kis alapterületű lakásból is képesek vagyunk kihozni a maximumot és élhetőbbé, tágasabbá tenni. Okosan elhelyezett tárolók, beépített gardróbszekrények, tolóajtók, személyre szabott, egyedi igényekhez igazodó bútorok kivitelezésével képesek vagyunk új életet lehelni a szűknek, zsúfoltnak és kicsinek hitt lakásba.

Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, egyeztessen időpontot kollégáinkkal! Tájékozódjon weboldalunkon a lehetőségekről, és valósítsa meg álmai otthonát a mi segítségünkkel!

 

Miért van szükség a 3D látványtervezésre?

Miért van szükség a 3D látványtervezésre? Manapság egyre többet lehet hallani a 3D látványtervezésről, ami egy rendkívül hasznos és forradalmi újdonság a belsőépítészet, a lakberendezés és a bútorgyártás terén, azonban sok ügyfél nem él a lehetőséggel, és nem készíttet 3D látványtervet, pedig a szolgáltatás legfőképp az ő javukat szolgálja.

A 3D látványtervekre azért van szükség, hogy a megrendelőt semmilyen váratlan meglepetés ne érje az egyedi termékekkel kapcsolatban. Vannak olyan elképzelések, amelyek csak fejben bizonyulnak előnyösnek, majd mikor 3D látványterv formájában megvalósulnak, kiderül, hogy abszolút nem ilyesmire gondolt a megrendelő. Ilyenkor sokkal jobban láthatóak az arányok, és az is, hogy mire lehet számítani, ha a termék elkészül. Ha valami probléma merül fel, még mindig sokkal könnyebben lehet módosítani a 3D látványterven, mint egy valós, elkészült tárgyon; ennek köszönhetően a megrendelő valóban azt kapja, amit szeretne.

Éljen Ön is a 3D látványtervezéssel, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken
Nézzen be hozzánk otthonából!


Folyamatosan bővülő bemutatótermünket már Online is megtekintheti!


Nézze meg bemutatótermünket!