Belsőépítészet


Belsőépítészet

Belsőépítészeti munkák

 

Belsőépítészeti munkát szeretne? Hívjon minket bátran!

Belsőépítészeti munkák teljes körű kivitelezése (felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés) szakembereink együttműködésével egyedi igények szerint.

Asztalostermékeinket nem csak egyedi darabokként gyártjuk, hanem belsőépítészeti tervezőként és kivitelezőként meg is tervezzük azok tökéletes helyét otthonában, és szakszerűen ki is építjük azokat. Szakembereinkkel együttműködve átfogó belsőépítészeti munkákat végzünk a felméréstől és tervezéstől a gyártáson és szállításon át egészen a helyszíni szerelésig.

Belsőépítészeti szolgáltatásunk keretében a célunk, hogy harmonikus és praktikus tereket hozzunk létre ezért segítünk a színek, padló- és falburkolatok valamint egyéb fontos belsőépítészeti elemek kiválasztásában. Mivel elsődleges profilunk az asztalosság, a praktikus és dekoratív bútorok mellett a hozzájuk tartozó kiegészítő vasalatok és díszítő elemek megválasztásában is segítséget nyújtunk.

Talán nem is gondolná, hogy otthonában mennyivel több lehetőség van, mint amit jelenleg lát benne. Tapasztalt asztalosaink és belsőépítészeink segítségével lakásából eddig nem látott, belső értékek jönnek elő. Átfogó kivitelezést vállalunk, mely alapos helyszínfelmérést, gondos tervezést és professzionális kivitelezést jelent. A végeredmény egy  új otthon, egy új életérzés.

Mi nem saját, hanem lakása határait feszegetjük. Hiszünk abban, hogy egy kis alapterületű lakásbó is – némi kreativitással és pontos tervezéssel – egy tágas, különlegesen szép othon varázsolható. Praktikus tárolóbútorok, beépített szekrények, elegáns tolóajtók és egyedi tervezésű bútorok elhelyezésével bármilyen otthon összképe látványosan megváltozik, a zsúfoltságérzet megszűnik és Ön többé nem érzi úgy, hogy „ezt a lakást kinőttük”.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, kollégáink készséggel várják Önt egy személyes konzultációra! Segítségünkkel olyan környezetben lakhat, amiről mindig is álmodott.

 

Üzletberendezést készítünk egyedi verzióban is!

Egy üzlet sikerét az ott kínált termékek és maga a bolt designja, igényes belső terei is meghatározzák. Hiába a lenyűgöző kínálat, a nívós áru, ha az üzlet kialakítása nem ér fel ehhez a színvonalhoz.

Az üzletberendezés beszerzése az az egyik legelső teendő, ami a nyitást megelőzi. Ha nem akármilyet szeretne, hanem olyat, ami egyedi és kizárólag az Ön boltjára szabott, keresse bizalommal szakértőinket!

Mit kínálunk Önnek üzletberendezéssel kapcsolatban, amit máshol nem talál meg? Gondoskodunk arról, hogy az egyedi elképzelésekhez és adottságokhoz igazodó, stílusos darabok kerüljenek a kijelölt helyükre. Mindent saját magunk végzünk, a felméréstől, a tervezésen át a gyártásig és összeszerelésig, így garantáljuk, hogy az új üzletberendezés minden részletében olyan lesz, amit évekig elégedetten használhat majd minden kolléga és vásárló!

Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen árajánlatot feltüntetett elérhetőségeink egyikén egyedi üzletberendezésre is!

 

 

Az építkezés vagy felújítás előtt érdemes szakemberrel egyeztetni, főként a gépészet miatt (víz, villany, gáz, telefon, internet, elektromos kiállások), a bútor célszerű elhelyezése érdekében.

 

 

A modern életforma alapjaiban megváltoztatta az otthoni életkörnyezetet is. Az étkező helyiség gyakran irodává, a nappali gyakran bemutatóteremmé vagy tárgyalóvá vedlik át. Ahogy technikai eszközeinket, úgy otthonunk tereit is szeretjük sokoldalúan, akár többféle célra is használni. Amire, viszont a könnyen és gyorsan átalakítható terek mellett is mindig vágyunk: hogy otthon érezzük magunkat.

 

 

Ön is szeretné a legtöbbet kihozni otthonából? Keressen fel minket bizalommal és engedje, hogy képzett asztalos és belsőépítész szakemberek felszínre hozzák a lakás rejtett értékeit! Szolgáltatásunk magába foglalja a helyszínfelmérést, a tervezést és a kivitelezést is. Ha velünk szerződik, garantáljuk, hogy egy egészen új otthonba térhet haza.

 

 

Egy kis alapterületű lakásból is képesek vagyunk kihozni a maximumot és élhetőbbé, tágasabbá tenni. Okosan elhelyezett tárolók, beépített gardróbszekrények, tolóajtók, személyre szabott, egyedi igényekhez igazodó bútorok kivitelezésével képesek vagyunk új életet lehelni a szűknek, zsúfoltnak és kicsinek hitt lakásba.

 

 

 

 

Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, egyeztessen időpontot kollégáinkkal!

Tájékozódjon weboldalukon a lehetőségekről, és valósítsa meg álmai otthonát a mi segítségünkkel!